skip to Main Content

Samarbejde

Jeg designer og producerer keramik til en række virksomheder, bl.a. arkitekter og restauranter. Desuden anvendes nogle af mine produkter også i film og TV.

Du er altid velkommen til at rette henvendelse, hvis du har ubesvarede spørgsmål, og det er altid muligt at aftale et besøg i butikken og værkstedet og evt. låne produkter til professionelt brug. Jeg er altid åben for nye spændende samarbejder, så kontakt mig på tlf. 61 77 97 55 eller mail@lenapedersen.com

Michelinrestaurant Geranium
I foråret 2020 lavede jeg espressokopper og skåle til Geranium. Jeg har desuden produceret service og interiør til Hotel Ibsen og Hotel Arthur.

Arkitekterne, Nicolai Bo Andersen og Victor Boye, har designet lamper til Marienborg, og i den forbindelse har jeg støbt lampeskærmene. I samspil med arkitekterne udviklede vi glasur, der skulle være transparent, så lyset kunne skinne igennem det tynde porcelæn.

Mødregruppen
Jeg har designet og produceret keramikken, der bliver brugt i den danske komediefilm ”Mødregruppen” fra 2019. Det var en spændende opgave, der startede, da filmens scenograf kiggede ned i værkstedet og faldt for min keramik med det lette og nordiske udtryk.

Opgaven handlede ikke blot om produktion, men om at skabe et helhedsindtryk, der egnede sig til et filmlærred. I forbindelse med optagelserne udviklede jeg nye glasurer, og det var fantastisk at få lov at fordybe sig i keramikken på en ny måde, der skulle passe til en bestemt filmkarakter.

TV
I foråret inviterede DR hele Danmark til Fællessang med chefdirigent Philip Faber, og i den forbindelse kan du se mine vaser pryde Fabers flygel.

Hvis du har Viaplay, kan du se min keramik i den danske serie Friheden.

Back To Top