skip to Main Content

GENERELT

Lena Pedersen ejes og drives af:

Lena Pedersen
Ahlefeldtsgade 22
1359 Kbh. K

+45 6177 9755
mail@lenapedersen.com

BETALING

Hos Lena Pedersen modtager vi online betalinger med; Dankort, Visa/Dankort, Visa, Mastercard, Visa Electron og Mobilepay Online.

Betaling vil først blive trukket på din konto, når den fysiske vare afsendes eller er klar til afhentning.

Ved betaling med Visa Electron og Mastercard Debit, som er debitkort, vil betalingen blive reserveret på din konto i overensstemmelse med vilkårene for dit kort, indtil vi trækker eller afviser betalingen.

Alle beløb på hjemmesiden er inklusiv moms.

Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning: danske kroner (DKK)

Vi benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol hvilket betyder din data er sikre og ikke kan læses af udefrakommende.

Vores hjemmeside bruger ligeledes kryptering med SSL protokol.

LEVERING

Vi gør altid vores bedste for, at få varen frem til dig, så hurtigt som muligt. Oftest sendes den samme hverdag og hvis din ordre er modtaget inden kl 14.
Dog er der enkelte varer der kræver 3-5 dages levering.
Den forventede leveringstid er angivet ved hver enkelt vare.

Levering af varer fra Lena Pedersen anses for sket, når varen er leveret til kunden.

Vi sender vores pakker til en GLS Pakkeshop. Perisen er 50,00 DKK hvis du køber for mindre en 799,00 DKK, og der er fri fragt hvis du køber for mere end 799 DKK.

Du vil altid modtage et track and trace nr. eller lignende notifikation, så du kan følge din ordre, fra vores lager og hjem til dig/pakkeshop.

AFHENT SELV
Du har altid mulighed for at hente dine varer , det skal blot aftales hvornår du kommer, for at sikre at du ikke kommer imens vi er ude af huset. Det er derfor en god ide at kontakte os på mail@lenapedersen.com eller på telefon +45 6177 9755 og aftale nærmere.

Vi træffes på telefon:
Man-fre:         8:00-16:00

FORTRYDELSESRET & RETURNERING

Der gives altid 30 dages fuld fortrydelsesret på varer købt hos Lena Pedersen med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Den 30 dages periode starter den dag hvor din ordre er leveret. Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Vi skal modtage besked om din returnering på mail@lenapedersen.com

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Du kan altid aftale med os om, at benytte vores fragtaftaler. Vi sender dig blot en returlabel, og pengene trækkes fra returneringen af dit køb.
Vi giver selvfølgelig skriftlig besked om returneringsbeløbet.

Du må også gerne returnere fysisk på vores lager. Dette skal blot aftales på forhånd.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.
Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen

Er du i tvivl om hvilken fragtleverandør du kan benytte ved møbler og større genstande er du altid velkommen til at kontakte os. Vi hjælper dig meget gerne.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen og behandlet den.
Vi refunderer ikke fragtomkostninger der måtte være betalt i forbindelse med købet. Ej heller returfragtomkostninger.

Returneringen kræver at returseddel er udfyldt og medsendt i pakken. Find retur sedlen nederst på denne side.

Varen sendes til:
Lena Pedersen
Ahlefeldtsgade 22
1359 Kbh. K

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

VARENS STAND VED RETURNERING

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage.

Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi.

TILBAGEBETALING AF KØBSBELØBET
Hvis du fortryder dit køb, kan du få dine penge tilbage.
Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer din betaling senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi refunderer ikke fragtomkostninger der måtte være betalt i forbindelse med købet. Ej heller returfragtomkostninger.  Vi skal have pakken retur senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen og behandlet den, . Dette kræves at returseddel er udfyldt og medsendt i pakken.

REKLAMATIONSRET

Er varen blevet beskadiget under forsendelsen? Så kontakt os gerne hurtigst muligt, og send gerne detaljerede billeder til mail@lenapedersen.com

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.

Kontakt os inden du sender din defekte vare på mail@lenapedersen.com

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Risikoen for varer købt hos Lena Pedersen overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.
Reklamation og eventuelle fejl eller mangler ved levering, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Lena Pedersen.

Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, som Lena Pedersen har stillet dig i udsigt, eller hvis varen er mærket med holdbarhedsdato.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) returfragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine returfragtomkostninger.

Varen sendes til:
Lena Pedersen
Ahlefeldtsgade 22
1359 Kbh. K

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

KLAGEMULIGHEDER

Ved klage skal følgende e-mailadresse angives: mail@lenapedersen.com samt hjemmesiden du har købt varen på: lenapedersen.com

En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.

Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus (Link).

For EU-borgere uden for EU skal klager sendes via EU Kommissionens online klageplatform.

ec.europa.eu

Back To Top