skip to Main Content

Butik og åbent værksted

Alle produkter fremstilles i værkstedet i Nansensgade 43, København K

Jeg har gået på linjen for glas og keramik på Danmarks Designskole og har siden 2003 været selvstændig glaspuster, keramiker og designer med egen virksomhed.

I 2013 åbnede jeg mit værksted og butik i Ahlefeldtsgade. I sommeren 2023 flyttede jeg og fik ny butik og værksted Nansensgade 43, Kbh. K.. Her udvikler og producerer jeg alle mine produkter i hånden efter traditionelle håndværksmetoder, og hvert produkt er gennem hænderne et utal af gange, inden de til sidst sættes i ovnen ved 1275 grader.

Produkterne støbes i gipsforme for at opnå et ensartet udtryk, og derefter glaserer jeg dem i forskellige glasurer. Efter de sættes i ovnen, er det altid spændende, hvordan glasuren udarter sig.

Samspillet mellem materiale, form, farve og glasur har stor betydning for det endelige resultat, og intet produkt bliver helt ens.

At mine produkter aldrig bliver helt identiske, gør dem kun unikke, og derfor elsker jeg at hjælpe besøgende i butikken med at finde den helt rette ting, der enten passer til personen selv eller til den, gaven skal gives til.

Glasur

Teknisk forståelse og indsigt i udførelsen af den rette glasur

Jeg elsker at udvikle nye glasurer, og det kræver et stort arbejde at udvikle den helt rigtige. Derfor tester jeg en masse, inden jeg træffer en endelig beslutning.

Back To Top